Tiedote koskien Ateljee-Espoon kursseja koronavirus poikkeustilan aikana

Hei,

Vallitsevan poikkeustilan vuoksi olemme päättäneet laittaa Ateljee Espoon kurssit tauolle. Tämän viikon torstain elävää mallia ei järjestetä, eikä tämän tai ensi viikon tunteja sen jälkeen.

Kurssit ovat tauolla toistaiseksi. Suunnittelemme lyhyt kursseja mahdollisesti toukokuun lopusta tai kesäkuun alusta alkaen.

Kevään kursseille jo ilmoitautuneiden ei tarvitse maksaa laskujaan ja jo maksaneiden rahat palautetaan.

Kuvataiteilijoina ja pienyrittäjinä kurssitoimintamme on meille todella tärkeää yhteisöllisistä sekä taloudellisista syistä. Nautimme suuresti teistä jokaisen opettamisesta sekä kehityksen seuraamisesta ja pahoittelemme tilanteesta johtuvaa harrastuksenne hetkellistä keskeytymistä. Toimintamme tauolle jättäminen on meille, kuten varmasti monille muillekin yrittäjille näinä aikoina, vaikea päätös. Olemme kuitenkin päättäneet käyttää katkon suoman ajan kurssiemme, tilojemme sekä opetusmateriaaliemme kehittämiseen.

Toivommekin että mahdollisimman monet teistä pääsevät taas jatkamaan taideharrastustaan meidän luotsaamassa, entistä paremmassa, Ateljee Espoossa kunhan tilanne taas sen sallii.

Olosuhteista huolimatta hyvää kevättä kaikille! Toivottavasti ehditte myös vähän tehdä taidettakin ja näemme uudelleen mahdollisimman pian.

Ps. Jos haluatte noutaa taidetarvikkeenne, ottakaa meihin yhteyttä s.postilla tai facebookin kautta ja sovitaan noutoaika.

Terveisin,
Ateljee-Espoo
Kai, Janne ja Anetta

%d bloggers like this: