Muotokuva ja ylävartalo – Anatominen lähestymistapa piirtämiseen – Torstaisin 7.4.-9.6.2022

Piirämme koko kurssin mittaisen viimeistellyn tutkielman mallista sisältäen ylävartalon, muotokuvan sekä kädet ja käsivarret. Lisäksi perehdymme piirrettävien kehonosien rakenteeseen ja anatomiaan tekemällä tutkielmia anatomiamalleja ja oppimateriaaleja käyttäen. Lopputuloksena on perinteiseen akateemiseen tyyliin samalla pohjalla on liidulla ja lyijykynällä tehty piirustus mallista sekä useampi asennon rakenteeseen ja anatomiaan perustuva tutkielma . Koko kurssin mittainen pitempi asento mahdollistaa keskittymisen pienempiinkin hienovaraisuuksiin, joihin koko figuuria koskevilla kursseille ei yleensä ehditä!

Kurssin kesto:
Torstaisin 17:30-19:30
7.4.-9.6.2022

Materiaalit:
-Eri kovuisia lyijykyniä ja hiilikumi/kittikumi
-Mustaliitu (esimerkiksi. NEGRO RASVAKYNÄ MUSTA medium tai extrasoft) (myös musta pastelliliity käy)
-Levyyn pingoitettu piirustuspaperi kuuluu kurssin hintaan.
-Lähetämme kursille ilmoittautuneille tarkemman listan materiaaleista ja niiden saatavuudesta.

Opetuspaikka on (Sinikalliontie 2, Espoo) koulutilamme.


Kurssille ilmoitTautuminen:

Voit esittää kysymyksiä tai ilmoittautua vapaamuotoisella sähköpostilla osoitteeseen ateljee.espoo@gmail.com . Ilmoittautua voit myös alla olevalla kaavakkeella. Lähetämme ilmoittautuneille vahvistusviestin ja materiaalilistan pikimmiten sekä ennen kurssin alkua vielä laskun.

Kurssin hinta:
299€

Maksuksi hyväksymme myös Smartum ja Epassi kulttuuriedun. Jos haluat maksaa koko kurssin tai osan kurssista kulttuuriedulla, kirjoita asiasta (kurssiin liittyviä kysymyksiä kenttään). Vain osan hinnasta kulttuuriedulla maksaessasi, teemme laskun jäljelle jäävästä osasta.

%d bloggers like this: