Muotokuvamaalaus sunnuntaikurssi 17.4. ja 24.4.2022

Kurssilla keskitymme siihen, miten saadaan näköisyys, valon tuntu, värit sekä muut muotokuvamaalaukseen liittyvät asiat kohdalleen lyhyessä ajassa.

Maalaamme kurssilla kahtena kurssikertana muotokuvan elävästä mallista. Ensimmäisenä päivänä käsittelemme mittasuhteita, näköisyyttä, muotoa ja suuria värialueita. Toisena päivänä jatkamme keskittyen tarkemmin kasvon piirteisiin, värin hienovaraisempaan vaihteluun sekä muihin viimeistelyyn liittyviin asioihin.

Opettajana toimii Ateljee Espoon opettaja Kai Halmesvaara

Kurssin kesto:
Sunnuntaina 17.4.2022 klo 12-15:30
Sunnuntaina 24.4.2022 klo 12-15:30

Noudatamme kurssipäivinä seuraavanlaista aikataulua:
klo 12-14:00 maalausta
14:00-14:30 kahvi- ja ruokailutauko
14:30-15:40 maalausta

Maalauspohjat sisältyvät kurssin hintaan. Maalit, pensselit ja muut maalaustarvikkeet tulee osallistujien tuoda mukanaan.

Opettajien töitä:

Opetuspaikka on (Sinikalliontie 2, Espoo) koulutilamme.


Kurssille ilmoitTautuminen:

Voit esittää kysymyksiä tai ilmoittautua vapaamuotoisella sähköpostilla osoitteeseen ateljee.espoo@gmail.com . Ilmoittautua voit myös alla olevalla kaavakkeella. Lähetämme ilmoittautuneille vahvistusviestin ja materiaalilistan pikimmiten sekä ennen kurssin alkua vielä laskun.

Kurssin hinta:
90€

Maksuksi hyväksymme myös Smartum ja Epassi kulttuuriedun. Jos haluat maksaa koko kurssin tai osan kurssista kulttuuriedulla, kirjoita asiasta (kurssiin liittyviä kysymyksiä kenttään). Vain osan hinnasta kulttuuriedulla maksaessasi, teemme laskun jäljelle jäävästä osasta.

%d bloggers like this: