Maisemapiirustus LA 4.6. ja SU 5.6.2022

Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Ateljee Espoo järjestää maisemapiirustuskurssin Olarin ulkoilualueella. Opettajana kurssilla toimii Janne Jääskeläinen.

Metsä tarjoaa fantastisen mahdollisuuden piirtää luonnon muotoja ja rytmejä. Kurssin lähestymistavassa korostuu hienovaraisempi ja runollisempi tapa havaita nähtyä. Se mikä voidaan maalatessa yleistää siveltimen vedolla, voidaan tutkia piirtäen paljon läpikotaisemmin. Tavallisemmaltakin vaikuttava osa luontoa, kuten kanto, kivi tai puu herää henkiin kun taiteilija tulkitsee sen karaktääriä käyttäen viivaa ja valööriä.

Opettajan töitä:


Kurssin opettaja Janne Jääskeläinen työstää piirustusta

Kurssipaikkana toimii Olarin ulkoilualue Espoossa. Oppilaat kokoontuvat Olarin koulun parkkipaikalla, josta lähdemme lyhyen matkan päähän ulkoilureittiä pitkin piirtämään opettajan johdolla.

Oppilaat ottavat mukaan: Piirustushiiltä, hiilikumin, valkoliitua ja maisemamaalaustelineen.
Paperi toimitetaan koulun puolesta. Luonnospaperia kannattaa kuitenkin ottaa mukaan Koulullamme on jonkin verran varatarvikkeita. Voit kysellä näiden käyttöä meiltä sähköpostitse. Ilmoittautuneille lähetämme tarkemman listan suosittelemistamme materiaaleista.

Kumpanakin viikonlopun päivänä LA ja SU aloitamme klo 12:00 ja lopetamme klo 16:00. Alun luento-osion jälkeen työstämme omia piirustuksia opettajan avustamana. Oppilaat voivat pitää taukoja tai käydä hakemassa ruokaa liukuvasti iltapäivän mittaan.

Kurssin hinta:
90€


Ilmoittautuminen:

Voit esittää kysymyksiä tai ilmoittautua vapaamuotoisella sähköpostilla osoitteeseen ateljee.espoo@gmail.com . Ilmoittautua voit myös alla olevalla kaavakkeella. Lähetämme ilmoittautuneille vahvistusviestin ja materiaalilistan pikimmiten sekä ennen kurssin alkua vielä laskun.

Maksuksi hyväksymme myös Smartum ja Epassi kulttuuriedun. Jos haluat maksaa koko kurssin tai osan kurssista kulttuuriedulla, kirjoita asiasta (kurssiin liittyviä kysymyksiä kenttään). Vain osan hinnasta kulttuuriedulla maksaessasi, teemme laskun jäljelle jäävästä osasta.

%d bloggers like this: