Maisemamaalauskurssi Lempäälässä heinä- ja elokuussa 2023

Ateljee Espoon suosittu maisemamaalauskurssi palaa jälleen! Kurssi järjestetään kahteen kertaan. Heinäkuun alussa 3.7. (MA) – 7.7.2023 (PE) ja Elokuun alussa 31.7. (MA) – 4.8.2023 (PE) Maisemamaalauskurssi järjestetään yhteistyössä Lempäälän Luontaiskylpylän kanssa. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin kehittyneillekkin maalareille. Opettajina toimivat Ateljee Espoon perustaneet taidemaalarit Janne Jääskeläinen ja Kai Halmesvaara. Heidän ammattitaitonsa maalaustaiteessa ovat uniikkeja suomalaisessa taidekentässä. Jääskeläinen ja Halmesvaara ovat koulutautuneet Firenzessä, Florence Academy of Artissa.

Maalaamme kurssin jokaisena päivänä uuden maiseman pienelle kangas- tai paneelipohjalle. Yritämme vangita valon vaikutelman sekä nähdä lämpimiä ja kylmiä värejä luonnossa. Ilmaperspektiivi ja tilan tuntu maalauksessa kuuluvat myös kurssin sisältöön.

Sijainti ja Ympäristö
Kylpylä sijaitsee osoitteessa Uotintie 10, 37500 Lempäälä.

Asuminen ja ruokailu tapahtuu Lempäälän Luontaiskylpylän tiloissa. Kylpylä tarjoaa majoittujille tai ruokailupaketin ostajille kaikki päivän ruokailut. Majoittujat voivat myös ottaa Lempäälän Luontaiskylpylän hoitoja. Ruoka on catering-tasoista ja ravitsevaa.

Kylpylän pihamaa, Kirkkolahti, Toutosen järvi ja 800m kävelymatkan päässä sijaitseva 500-vuotta vanha Pyhän Birgitan Kirkko tarjoavat mainion maisemamaalausympäristön.

Aikataulu
08:30 Aamiainen
09:30-12:00 Maisemamaalaus
12:00-13:00 Lounas
13:30-16:00 Maisemamaalaus
17:00 Päivällinen

Hinnasto ja ilmoittautuminen
– Majoituksella kahden hengen huoneissa ja kolmella ruokailulla päivässä (aamiainen, lounas, päivällinen) *
yht. 410€

– Majoituksella yhden hengen huoneissa ja kolmella ruokailulla päivässä (aamiainen, lounas, päivällinen) *
yht. 480€

– Ilman majoitusta, kahdella ruokailulla päivässä (lounas ja päivällinen) *
yht. 310€

On mahdollista myös majoittua jo sunnuntaina ennen maanantaita, jolloin kurssi alkaa. Hintaan 30€/ per hlö. kahden hengen huoneissa majoittuvilla. Tai 45€ yhden hengen huoneissa majoittuville.

Ilmoittautumiskaavake:

– Lempäälän Luontaiskylpylä lähettää ennen kurssin alkua ilmoitautuneille laskun kurssista

– Kyselyt ruoasta ja majoituksesta k.uoti@lempaalaspa.fi s.posti osoitteeseen tai puhelimitse (03) 2823 111.

– Kyselyt maalaustarvikkeista ja muusta maalaamisen liittyvästä voit lähettää Ateljee-Espoolle osoitteeseen ateljee.espoo@gmail.com

%d bloggers like this: