Maisemamaalaus Espoon Karhusaaressa sunnuntaina 15.5. ja 22.5.2022

Tervetuloa perehtymään klassiseen öljyvärimaalaukseen sekä maisemamaalauksen tekniikoihin Espoon Karhusaaressa. Kurssi sopii niin aloittelijalle kuin edistyneellekkin maalarille. Opettajana toimii Ateljee Espoon opettaja Kai Halmesvaara.

Maalaamme molempina kurssipäivinä maiseman pienelle kangas- tai paneelipohjalle. Yritämme vangita valon vaikutelman sekä nähdä lämpimiä ja kylmiä värisävyjä luonnossa. Ilmaperspektiivi ja tilan tuntu maalauksessa kuuluvat myös kurssin sisältöön.

Opettajan maisemamaalauksia:

Kurssin aitaulu:
SU 15.5. ja 22.5.2022
klo 12-15:30

Maaleina kurssilaiset käyttävät öljymaaleja. Maalaustelineitä ja maalausbokseja/ paletteja voi lainata myös koululta. Maalauspohjiksi voi paikanpäältä ostaa myös Ateljee Espoon valmistamia paneelipohjia.

Kuvia edellisiltä kursseilta:

Kursssipaikka Karhusaari:
Julkisilla saapuessa Koivusaaren ja Keilaniemen metroasemat sekä länsiväylän varren bussipysäkit ovat lähimpänä. HSL sovellukseen tai HSL reittiopas web-sivun hakuun kirjoittamalla “Karhusaari, Westend, Espoo” löydät sinulle sopivimman reitin.

Karhusaari Google mapsissa

Autolla saapuville kätevin parkkipaikka on Keilaniemen puolella, vesiruheilukeskus Laguunin vieressä. Parkkipaikalta pääsee Karhusaaren puolelle kävelemällä moottoritie länsiväylän alta menevän kävelykäytävän läpi. Uimarannan lähellä, riihen vieressä on myös muutama parkkipaikka autoilijoille.

Kurssin hinta:
90€


Ilmoittautuminen:

Voit esittää kysymyksiä tai ilmoittautua vapaamuotoisella sähköpostilla osoitteeseen ateljee.espoo@gmail.com . Ilmoittautua voit myös alla olevalla kaavakkeella. Lähetämme ilmoittautuneille vahvistusviestin ja materiaalilistan pikimmiten sekä ennen kurssin alkua vielä laskun.

Maksuksi hyväksymme myös Smartum ja Epassi kulttuuriedun. Jos haluat maksaa koko kurssin tai osan kurssista kulttuuriedulla, kirjoita asiasta (kurssiin liittyviä kysymyksiä kenttään). Vain osan hinnasta kulttuuriedulla maksaessasi, teemme laskun jäljelle jäävästä osasta.

%d bloggers like this: