Maisemamaalauksen kesäkurssi II Lempäälässä 29.7-1.8.2019

Kysynnästä johtuen järjestämme suuren suosion saaneen maisemamaalauksen kesäkurssin tänä vuonna kaksi kertaa!

Kurssi järjestetään yhteistyössä Lempäälän Luontaiskylpylän ja klassisen musiikin ja kuvataiteen kokonaisuuden Lempäälä Soi kanssa. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin kehittyneillekkin maalareille. Opettajina toimivat Ateljee Espoon perustaneet taidemaalarit Janne Jääskeläinen ja Kai Halmesvaara. Heidän ammattitaitonsa maalaustaiteessa ovat uniikkeja suomalaisessa taidekentässä. Jääskeläinen ja Halmesvaara ovat koulutautuneet Firenzessä, Florence Academy of Artissa.

Maalaamme kurssin jokaisena päivänä uuden maiseman pienelle kangas- tai paneelipohjalle. Yritämme vangita valon vaikutelman sekä nähdä lämpimiä ja kylmiä värejä luonnossa. Ilmaperspektiivi ja tilan tuntu maalauksessa kuuluvat myös kurssin sisältöön.

Sijainti ja Ympäristö
Kylpylä sijaitsee osoitteessa Uotintie 10, 37500 Lempäälä.

Asuminen ja ruokailu tapahtuu Lempäälän Luontaiskylpylän tiloissa. Kylpylä tarjoaa majoittujille tai ruokailupaketin ostajille kaikki päivän ruokailut. Majoittujat voivat myös ottaa Lempäälän Luontaiskylpylän hoitoja. Ruoka on catering-tasoista ja ravitsevaa.

Kylpylän pihamaa, Kirkkolahti, Toutosen järvi ja 800m kävelymatkan päässä sijaitseva 500-vuotta vanha Pyhän Birgitan Kirkko tarjoavat mainion maisemamaalausympäristön.

Aikataulu
08:30 Aamiainen
09:30-12:00 Maisemamaalaus
12:00-13:00 Lounas
13:30-16:00 Maisemamaalaus
17:00 Päivällinen

Hinnasto ja ilmoitautuminen
– Majoituksella kahden hengen huoneissa ja kolmella ruokailulla päivässä (aamiainen, lounas, päivällinen) *
yht. 349€

– Majoituksella yhden hengen huoneissa ja kolmella ruokailulla päivässä (aamiainen, lounas, päivällinen) *
yht. 425€

– Ilman majoitusta, kahdella ruokailulla päivässä (lounas ja päivällinen) *
yht. 235€

*Kurssilaiset tuovat omat materiaalit. Lähetämme ilmoitautuneille tarkennetun kurssisisällön ja materiaalilistan.

Toistaiseksi ilmoitautuminen kursille tapahtuu Lempäälän luontaiskylpylän sähköpostiin vapaamuotoisen ilmoitusviestin lähettämällä k.uoti@lempaalaspa.fi

Muistathan eritellä, millaisen majoitusvaihtoehdon haluat sähköpostissasi. Lempaalasoi.fi sivun kautta tapahtuva ilmoitautuminen 29.7-1.8 olevalle kurssillemme avautuu pian.

Lempäälän luontaiskylpylä lähettää ilmoitautuneille materiaalilistan, laskun ja muuta tietoa kurssia koskien.

%d bloggers like this: