Hedelmämaalaus LA 16.7. ja SU 17.7.2022

Henri Fantin-Latour – Persikat 1894

Tällä kurssilla maalaamme pieniä asetelmia vihanneksista ja hedelmistä. Tämä yksinkertainen harjoite tarjoaa hyvän tilaisuuden harjoitella värien käyttöä hyvin värikkäiden objektien avulla. Kuin myös hedelmien oman materiaalin tuntua käyttämällä maalin tekstuuria apuna.

Käsittelemme myös yksinkertaisten sommitelmien tekemistä ja aiheen valintaa. Taidehistoriallisesti hedelmien maalaaminen on yhdistetty elämän katoavaisuuteen. Omena on punainen ja syötävä vain lyhyen ajan. Kunnes se mätänee ja katoaa. Pienikin asetelmamaalaus tarjoaa siis runsaasti symboliikkaa katsojalle.

Kurssin opettajana toimii Ateljee Espoon opettaja Kai Halmesvaara. Kurssi soveltuu kaiken tasoisille tekijöille. Alustuksen jälkeen kaikki opetus tapahtuu oppilaan ja opettajan välillä soveltaen kunkin omaan taitotasoon.

Opettajan maalauksia:

Maalauspohjat sisältyvät kurssin hintaan. Maalit, pensselit ja muut maalaustarvikkeet tulee osallistujien tuoda mukanaan itse. Lähetämme ilmoitautuneille tarkemman materiaalilistan öljyväri tarvikkeista

Oppilastöitä ja tunnelmia edeltäviltä kursseilta:


Ilmoitautuminen kurssille:

Voit esittää kysymyksiä tai ilmoittautua vapaamuotoisella sähköpostilla osoitteeseen ateljee.espoo@gmail.com . Ilmoittautua voit myös alla olevalla kaavakkeella. Lähetämme ilmoittautuneille vahvistusviestin ja materiaalilistan pikimmiten sekä ennen kurssin alkua vielä laskun.

Kurssin hinta:
80€

Maksuksi hyväksymme myös Smartum ja Epassi kulttuuriedun. Jos haluat maksaa koko kurssin tai osan kurssista kulttuuriedulla, kirjoita asiasta (kurssiin liittyviä kysymyksiä kenttään). Vain osan hinnasta kulttuuriedulla maksaessasi, teemme laskun jäljelle jäävästä osasta.

P-A-J Dagnan-Bouveret – Persikka asetelma. 1884
%d bloggers like this: