Figuuripiirustus 6.4. – 15.6.2023

M.J. Blondel – Mallipiirustus 1826

Piirämme kaksi pitkää asentoa. Yhden tutkielman mallista sisältäen ylävartalon, muotokuvan sekä kädet ja käsivarret. Toisen asennon sisältäen koko figuurin.

Perehdymme ihmisen anatomiaan piirtämällä itse mallia, opettajan valkotaululle tekemien demonstraatioiden sekä anatomiakuvien ja -kipsimallien tutkimisen avulla. Tarkoituksena saada piirustus aidon oloisesta ihmisestä. Tätä auttavat myös pitkät mallin asennot. Kumpikin kurssin asennosta on useamman viikon mittainen.

Kursilla pärjää aloittelijat, vanhan harrastuksen lämmittelijät kuin myös pitkään harrastaneet ja asialle omistautuneet. Mukautamme kritiikin / ohjauksen aina oppilaan oman taitotason mukaan.

Tunnelmia edellisiltä kursseiltame:

Kurssin kesto:
Torstaisin 17:30-19:30
Figuuripiirustus 6.4. – 15.6.2023

Oppilastöitä sekä opettajien töitä edellisiltä kursseilta:

Materiaalit:
– Piirustusvälineet tulevat koululta. Oppilaat voivat ostaa Canson mi-teintes, sekä Hanhemule Ingres paperia.

Opetuspaikka on (Sinikalliontie 2, Espoo) koulutilamme.


Kurssille ilmoitTautuminen:

Voit esittää kysymyksiä tai ilmoittautua vapaamuotoisella sähköpostilla osoitteeseen ateljee.espoo@gmail.com . Ilmoittautua voit myös alla olevalla kaavakkeella. Lähetämme ilmoittautuneille vahvistusviestin ja materiaalilistan pikimmiten sekä ennen kurssin alkua vielä laskun.

Kurssin hinta:
299€

Maksuksi hyväksymme myös Smartum, Edenred ja Epassi kulttuuriedun. Jos haluat maksaa koko kurssin tai osan kurssista kulttuuriedulla, kirjoita asiasta (kurssiin liittyviä kysymyksiä kenttään). Vain osan hinnasta kulttuuriedulla maksaessasi, teemme laskun jäljelle jäävästä osasta.

Figuuripiirustus kurssilaiset, voivat ilmoitautua alennettuun hintaan peruskurssille. Alennettu hinta tällöin kahdesta kurssista on 489€ kevään lukukaudelle.

%d bloggers like this: