Aateljee Espoo taidetuutorointi

Tarjoamme 2021 huhtikuusta eteenpäin tuutorointia vanhoille oppilaillemme!

Selvitämme ensiksi tuutoroitavan oppilaan taideharrastuksen tavoitteet ja muut toiveet liittyen taiteen tekemiseen. Pääpaino on tietenkin klassisessa kuvataiteessa ja sen valjastamisessa piirtämisen ja maalaamisen oppimiseen. Jonka parissa olemme itse koulutautuneet ja joiden opettamisessa meillä on runsaasti kokemusta.

Ohjelma jonka siis koemme parhaiten toimivaksi kotona harjoittelevalle taiteilijalle on sellainen, jossa otamme tavoitteilisia projekteja. Jotka sopivat taiteilijan joko oman taideharrastuksen kylkiäisiksi tai tavoitteellisemman tekemisen kohdalla pääasialliseksi taiteen tekemiseksi. Nämä asiat otamme selville kun haastattelemme jokaista taiteen tekijää tuutoroinnin alussa.

Suosittelemme oppilaan omien projektien lisäksi mestarikopioita, asetelmamaalauksia, valokuvista tehtyjä muotokuvia ja muita konkreettisia harjoitelmia. Tällä tavalla kykenemme ohjeistamaan järjestelmällisesti oppilaitamme. Emme esimerkiksi koe olevamme parhaita opettajia ohjeistamaan abstraktin taiteen, vesivärimaalauksen tai vastaavanlaisen taidemuodon kanssa, jota emme opeta kursseillamme.

Etsimme ja toimitamme tuutoroitaville internetissä ilmaiseksi löytyviä materiaaleja, jotka auttavat töiden suorittamisessa kritiikiemme lisäksi. Ohjaamme tuutoroitavia harjoitusten lisäksi mm. taidemateriaaleissa, kehystämisessä ja muussa taideprosessiin liittyvässä.

Hinta
299€ 3kk (sis. 12 kritiikkiä)
129€ 1kk (sis. 4 kritiikkiä)

– Tuutorointiin kuuluu yksi ohjeistus/kritiikki per viikko. Tämä voi tapahtua joko google meetin tai sähköpostin välityksellä. Tai sinikalliontie 2 opetustilassamme sovittuna ajankohtana

– Tuutoreina toimii pääasiallisesti opettajamme Kai Halmesvaara ja sivutoimisesti Janne Jääskeläinen

– Tehtävää selostaessa tai valittaessa sekä alussa tapahtuvaa haastattelua tehdessä voidaan käydä paljonkin sähköpostin vaihtoa tai keskustelua paikanpäällä, tämä vaihe lasketaan yhdeksi kritiikiksi. Elikkä jos tehtävänannossa on epäselvyyksiä, ja tämän takia joudumme käymään usean sähköpostikeskustelun, tämä lasketaan siis vain yhdeksi kritiikiksi.

Ilmoittaudu mukaan tuutoroitavaksi tai esitä meille kysymyksiä koskien tuutorointi ohjelmaa:
ateljee.espoo@gmail.com
045 2276 122

%d bloggers like this: